mercredi 20 août 2014

Chris Spedding - Friday The 13th (1981 Uk Classic Rock Live - Wave)


Friday the 13th album by Chris Spedding was released Apr 22, 1997 on the M.I.L. Multimedia label. This is a live set of music featuring guitarist Chris Spedding with bass player Busta Jones and drummer Tony Machine that was recorded in New York City in March of 1981 on--of course--Friday the 13th. The taut trio runs through a clean-sounding and spirited set that includes a number of Spedding's signature tunes ("Guitar Jamboree," "Motorbikin'," "Hurt by Love," "Counterfeit") Friday the 13th music CDs. Though he was a highly successful session musician, Spedding never hit it very big as an act on his own Friday the 13th songs. It seems unfortunate, considering his smart and edgy guitar playing and journeyman rock & roller's voice (think Mark Knopfler or John Cale) Friday the 13th album. And his seemingly straightforward songwriting is actually full of subtle twists, turns, and tensions Friday the 13th CD music. Repeated listenings are amply rewarded. 

Tracklist
01- Guitar Jamboree - 5:45
02- Midnight Boys - 3:33
03- Rush On You - 3:50
04- Motorbikin' - 3:32
05- Hurt By Love - 4:50
06- Hungry Man - 4:02
07- Counterfeit - 2:43
08- Lone Rider - 4:01
09- Hey Miss Betty - 4:55
10- Pogo Dancing - 3:10


Credits
Chris Spedding - Guitar, Vocals 
Busta Jones - Bass, Vocals
Tony Machine - Drums, Vocals
Link 2

5 commentaires:

macCoy a dit…

Je n'ai plus de salive pour te remercier ..superbe Silverado

Anonyme a dit…

Merci !

Anonyme a dit…

Do you have a link for Chris Spedding's Guitar Graffiti? It's very hard to find or to buy in my country. Thx in advance.

Anonyme a dit…

Re-up, please (or different host)?

Unknown a dit…

chắc hẵn bạn đọc đang quan tâm dưới 40 triệu nên mua xe gì để có chất lượng tốt. hiện nay, giới trẻ luôn thắc mắc trai cong và trai thẳng là gìtác dụng của rocket 1h. Hôm nay chúng tôi sẽ giải đáp những thắc mắc của bạn đọc. Ngày nghĩ lễ giải phóng miền nam sắp đến, bạn đã chuẩn bị đi du lịch chưa? Vậy 30-4 có nên đi đà lạt không30-4 có nên đi đà nẵng không
Có rất nhiều loại củ rễ mang lại nhiều lợi ích cho sức khỏe, trong đó có bột bình tinh. Vậy những tác dụng của bột bình tinh là gì? Khi ở nhà và đi bơi con trai có nên mặc quần lót trong quần bơi khôngcó nên mặc quần lót ở nhà không cùng với có nên mặc quần lót thường xuyên không
hòa âm ánh sáng the remix, với những khuôn mặt dj khá thân quen với khả năng sáng tạo cao. Vậy DJ Gin là ai. Phù thủy âm nhạc Dj SlimV là ai. Hiện nay, nhiều người không biết Ô môi nghĩa là gìgay có nghĩa là gì Vậy hãy theo giỏi bài viết để giải đáp được thắc mắc nhé.